НАШАТА ИСТОРИЯ

Ние от Mommy Care сме специализирани в развитието и производството на продукти за грижа за кожата за майки, бебета и деца и се стремим към разработване на естествени и безопасни продукти за употреба в моментите, когато кожата е най-чувствителна.

Нашите продукти съдържат само най-висококачествените, естествени и органични съставки, а производствените ни методи (включително студеното пресоване) гарантират, че съставките запазват своите оптимални ползи. Гарантираме, че отговаряме и надхвърляме най-високите индустриални стандарти в производството на естествена и органична грижа за кожата.

Нашата линия от продукти за бременни може да се използва за предотвратяване на стрии, намаляване на отоци и подпомагане на тялото да запази формата си след бременност. Продуктите ни за бебета и деца са особено подходящи за най-деликатната и чувствителна кожа.

Безопасността на вас и вашите деца е основна грижа за Mommy Care. В моментите, в които това наистина има значение, може да се чувствате сигурни, докато използвате нашите продукти. В нашите продукти никога не прибавяме парабени, съставки на петролна основа, фталати и други съставки, чиято безопасност е съмнителна. Нашата мисия е да продължим да разработваме висококачествени и безопасни продукти за грижа за кожата, която да помага на майките, които искат да осигурят здравословен начин на живот за себе си и децата си.


Сайта използва бисквитки, за да подобри вашето преживяване. За повече детайли вижте Настройки.